Velkommen til injuries.dk

Hvad enten du er en fodboldnørd, drømmeholdsspiller, eller på udkig efter information til dine spil hos bookmakerne, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på injuries.dk gør vi alt for at holde dig opdateret på de seneste skader og karantæner fra de store internationale fodboldligaer. Men ikke nok med det, vi giver dig også de forventede og officielle startopstillinger, og når kampen er i gang kan du følge med live. Det hele er pakket flot ind i vores Match Center, hvor du allerede flere dage før kick-off kan få interessante oplysninger om den pågældende kamp. Du kan se formen for de pågældende hold, deres indbyrdes opgør, hvem der skal være kampens dommer og hvordan vejret er i den by kampen spilles. Alle faktorer der er vigtige for fodboldnørden, drømmeholdsspilleren eller ham der leder efter de bedste odds og live odds hos bookmakerne. 

 

Udover lister med de spillere der har skader eller karantæne samt vores omfattende Match Center, kan du også følge med i transfermarkedet. Vi har både en oversigt over de hotteste transfer rygter, samt alle officielle transfers. Både for den igangværende sæson og flere sæsoner tilbage.

 

Sidst men ikke mindst har vi også valgt at lave en oversigt over de bedste bonustilbud fra bookmakere med dansk licens fra Spillemyndigheden, så du kan se hvor du får mest for pengene.

advertisement

LATEST NEWS