Indkast.dk – et dansk fodboldsite

Indkast.dk er et af Danmarks største fodboldmedier. Sitet har eksistereret i mange år og har specialiseret sig i at dække fodboldrygter og lave optakter til Superligaen og Champions League. Men rygter og optakter er ikke det eneste på Indkast.dk. Der bliver dagligt lavet artikler fra ind og udland omkring alle de største nyheder fra fodboldens verden, men også dybdegående artikler og sjove toplister.

Indkast.dk leverer hver dag en artikel med dagens rygter, og det har de gjort siden sitets fødsel. Indkast.dk er faktisk det første site i Danmark, der begyndte at dække transfer rygter på denne måde med en daglig artikel, hvor der kort bliver redegjort for den rygtede spiller og klub samt kilden på rygtet. Det har senere spredt sig til andre store fodboldmedier i Danmark, men Indkast.dk var de første.

Indkast.dk var også de første til at lave dybdegående optakter til alle Champions League kampene, hvor sidste nyt fra kampens to hold, trupnyt med skader og karantæner, samt en forventet startopstilling munder ud i et bud på kampens resultat. Oveni det bliver de officielle startopstillinger også bragt så alle drømmeholdsspillere kan nå at skifte de rigtige spillere ind og ud på deres drømmehold.

Hvis du vil opleve Indkast.dk på egen hånd kan du besøge siden her.

advertisement

LATEST NEWS